ma.AlcoruGuru.ru

Коктели со Baileys

Видео: Коктел "B-52" - класичен рецепт и методи за пиење

Коктели со Baileys лесно може да се направи дома, како и коктели и ракија .. Сем Baileys - крем ликер е ирско потекло, која има тврдина во 17% .. коктели со Baileys се добива зголемување на популарноста на -..." />
                            коктел МАЈКА

компоненти:

Baylis (Две дел)

вотка (Еден дел)

Малибу (Еден дел)

Гренадините (Една цртичка)

                         подготовка

Сите состојки се мешаат во блендер и се става во чаша шампањ.

                             коктел Bananarama

компоненти:

Baileys (30 милилитри)

Kahlua - ликер (30 милилитри)

крем (75 милилитри)банани (100 грама)

                         подготовка

Сите компоненти се меша во блендер. За да го користите овој коктел чаша Маргарита.

                        MINT чоколадо

компоненти:

Нане Чоколадо - Бејли (50 милилитри)мраз

                       подготовка

Во шејкер и се стави мраз Baileys, се тресат и. Потоа се става во чаша и гарнитури со чоколадо.

                       SHAKE вибратор

компоненти:

Baylis (Еден дел)

Малибу (Еден дел)

банана ликер (Еден дел)

подготовка

Со помош на коктел лажица состојки се ставаат во слоеви во чаша.

                БРЗО АЛЕКСАНДАР

компоненти:

Baylis (Еден дел)

  Мидори (Еден дел)

крем (Три дела)

Де какао - крем (Еден дел)

                  подготовка

Сите состојки се мешаат шејкер и се става во чаша.

Ова е само еден мал дел од рецептите, кои се подготвени коктели со Baileys. Се разбира, овие рецепти не се догма, и ако не имате при рака одредена компонента, тоа е да се замени со друг. И тогаш ќе добиете незаборавни коктел со Baileys.

Видео: Коктел Белата руски (Белата руски)

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Бејли (Baileys)Бејли (Baileys)
Коктели со BaileysКоктели со Baileys
Хирошима коктел - нуклеарна експлозија во една чашаХирошима коктел - нуклеарна експлозија во една чаша
10 Најдобри коктели врз ликер Baileys10 Најдобри коктели врз ликер Baileys
Алкохол & ldquo; Мидори & ldquo; и коктел рецепти со негоАлкохол & ldquo; Мидори & ldquo; и коктел рецепти со него
Коктел "тумор на мозокот"Коктел "тумор на мозокот"
Замрзната калЗамрзната кал
Како да направите ликер Baileys домаКако да направите ликер Baileys дома
Коктели со текилаКоктели со текила
Млечни алкохолни коктелиМлечни алкохолни коктели
» » Коктели со Baileys