ma.AlcoruGuru.ru

Пиво и виски

Коктел Состојки:

  • виски 20 ml
  • бенедиктински 1 ml
  • темно пиво

Врз основа на пивото може да бидат подготвени во многу необичен состав и вкус карактеристики на пијалок. Ние Ви препорачуваме да се подготви еден од овие коктели - се вика "пиво и виски."

Ние треба:- Виски - 20 ml

- Алкохол бенедиктински - 1 ml

- темно пиво

- лимон парче за декорација

подготовка

Во стакло (250 ml) и виски бенедиктински алкохол микс. Пополнете ладна остатоци, по можност темно пиво. Како украси користат парче лимон. Коктел пиво и виски подготвени.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
SauerSauer
Виски и Кока КолаВиски и Кока Кола
ИскушениетоИскушението
Што подобар виски: еден слад или помеша?Што подобар виски: еден слад или помеша?
NYNY
Коктели со џин и вискиКоктели со џин и виски
Коктел "јаболко виски"Коктел "јаболко виски"
Класификација на вискиКласификација на виски
МенхетенМенхетен
Тигар сокТигар сок