ma.AlcoruGuru.ru

"Старата Koenigsberg" - ракија №1!

Според "Бизнис анализи" за првите 9 месеци од 2009 година од вкупниот удел на "старата Koenigsberg", водечки бренд на рускиот пазар е многу блиску до 10%. Овие високи стапки се резултат на балансирана комбинација на високо квалитетен производ и прифатлива цена.

Сакана од многу Русите пијат се произведува на вино и ракија компанијата "Сојуз-1892" во регионот Калининград исклучиво на француски коњак. Деликатна арома и вкус на мулти-фацетирани коњак под името на брендот "Старата Kenigsberg" наоѓа нови фанови, што значи дека на руската компанија ќе продолжи да се зголеми обемот на производство, како сите пријатни нивните клиенти.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Виски ќе имаат рускиот регистрацијаВиски ќе имаат рускиот регистрација
& Ldquo; стариот обичај & ldquo; - нова демократска вино ...& Ldquo; стариот обичај & ldquo; - нова демократска вино ...
"Старото име" излезе во ограничено издание "за""Старото име" излезе во ограничено издание "за"
А новата ера - "доба на буржоазијата!"А новата ера - "доба на буржоазијата!"
& Ldquo; балтичките & ldquo; Тоа го наоѓа својот пат за излез од кризата& Ldquo; балтичките & ldquo; Тоа го наоѓа својот пат за излез од кризата
"Старата Koenigsberg" во оригиналниот тегла!"Старата Koenigsberg" во оригиналниот тегла!
За коњакЗа коњак
Омилен бренд на Русите стана заштитен знак ...Омилен бренд на Русите стана заштитен знак ...
Квас дислоцира странски & ldquo; поп & ldquo;Квас дислоцира странски & ldquo; поп & ldquo;
Виски старата кулаВиски старата кула
» » "Старата Koenigsberg" - ракија №1!