ma.AlcoruGuru.ru

Nemiroff брусница

Nemiroff Брусница - Брусница на коњакАлкохол "Брусница на коњак" е направен од страна на украинската компанија Nemiroff. Чиста за пиење многу ладно, мали голтки. Тоа е во склад и со овошје ужина. Но, најчесто се користи како состојка за коктели.

вкус карактеристики

тврдина21%
вкусслатки
бојакилибар
фондацијатаБрусница, коњак

почести

  • Сребрена награда и пофалница на конкурсот "Prodexpo Москва 2014"
  • Златен медал на дегустација на натпреварот "Најдобар производ - 2014"
  • Сребрен медал на дегустација на натпреварот "Најдобар производ - 2012"

Флаширана на 375, 500 и 750 ml. Просечната цена на шише од половина литар - околу 250 рубли.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
& Ldquo; мразокршач & ldquo; и & ldquo; премија извор & ldquo; ...& Ldquo; мразокршач & ldquo; и & ldquo; премија извор & ldquo; ...
"Khortytsya" признат како најдобар вотка година"Khortytsya" признат како најдобар вотка година
Прогласена медал Меѓународниот дегустација ... - 2 часа.Прогласена медал Меѓународниот дегустација ... - 2 часа.
Меѓународниот институт за вкус и квалитет на високо ценет ...Меѓународниот институт за вкус и квалитет на високо ценет ...
Nemiroff холдинг е delikatNemiroff холдинг е delikat
Кафе, достоен за наградиКафе, достоен за награди
Два златни и три сребрени медали беа доделени на вина ...Два златни и три сребрени медали беа доделени на вина ...
Меѓународниот институт за вкус и квалитет на високо ценет ...Меѓународниот институт за вкус и квалитет на високо ценет ...
Nemiroff уште еднаш го потврди високиот квалитет на ...Nemiroff уште еднаш го потврди високиот квалитет на ...
Компанијата "Милер марки Украина" го доби највисокото ...Компанијата "Милер марки Украина" го доби највисокото ...
» » Nemiroff брусница