ma.AlcoruGuru.ru

Бренди & ldquo; audry & ldquo;

коњак Audry семејна компанија е основана во 1878 година. Основа на производство на коњак куќа "Одри" - збирови, но во прилог на нив периодично понудени за продажба на мала количина на многу стари neassamblirovannyh ракија, внимателно се чуваат во подрумите на Гранде и Petite Шампањ, како и од перки Bois, со цел да им овозможи на познавачите оценат карактеристиките на овие различни израстоци.

Ова е случај на коњак «Tres Ancienne Гранде Шампањ».
Коњак куќа првично окупирана од страна на дестилација, стареење и продажба на стари cognacs.

Тука е она што јас го напишав за тоа во "Коњак илустрација:" една студија објавена во 1898 година: "Куќа Одри е многу познат за ... успесите сигурно е должен до совршенство дестилација и континуирано внимание со кое се однесува на производство на врвен квалитет коњак.".
Компанијата во моментов нуди четири видови на ракија: XO, резерви Speciale Меморијал, исклучок.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Куќа на гроздобер cognacs со пет награди на најдобар пијалок & rsquo; 2012Куќа на гроздобер cognacs со пет награди на најдобар пијалок & rsquo; 2012
Коњак "leyrat"Коњак "leyrat"
Коњак куќа "hennesy"Коњак куќа "hennesy"
Коњак kazumianКоњак kazumian
Бренди куќа "Курвоазие"Бренди куќа "Курвоазие"
Елита коњакЕлита коњак
Ракија продукциски центриРакија продукциски центри
Коњак delamainКоњак delamain
Класификација на cognacsКласификација на cognacs
Класификација на коњакКласификација на коњак
» » Бренди & ldquo; audry & ldquo;