ma.AlcoruGuru.ru

Коњак kazumian

Во овој напис, ние зборуваме за сорти на елитата коњак компанија Kazumian, нејзиниот вкус, историја и цена. Овој коњак се произведува во Франција од најдобрите грозје.

коњак Kazumian

Овој прекрасен килибар боја пијалок со комплексна арома и вкус. отворање на шише од областа Armat коњак со зачинета белешки на бибер и тост леб кора. Откако ракија ќе стои неколку минути, неговата арома, се заменува со пријатен овошен мирис. Мириса различни плодови се мешаат заедно, и да дојде до израз на вкус е цреша на зрели сливи. По стои за малку повеќе вкус, повторно се промени и "врти" во почетокот на мирис на суво овошје.

Вкусот на бренди, слатко, овошен вкус тоа што јасно се чувствува вкусот на кајсии, јаболка и грозје. Вкусот многу убаво и долго.Kazumian Компанијата е основана кон крајот на дваесеттиот век Suren Kazumyanom. Од своето основање, компанијата го промовира елита алкохолни пијалоци во Русија. Денес компанијата е француски, шпански, италијански и португалски пијалаци. Денес оваа компанија Бренди резултат на 10 години на напор и истражување.

Главните предности на компанијата се: употреба на француски технологија, усогласеноста со француските стандарди за квалитет, со користење на најдобрите грозје, ниска цена.Француски коњак - украс на секој празник и трговски марки kazumian нуди ракија за секој вкус.

Популарни марки:

  1. Коњак Kazumian V.S.O.P. - 40-степен ракија, зреење период е 8 години, тој има богата арома со навестувања на дрво. Пријатен за вкус, со вкус на ванила, чоколадо и сливи.
  2. Коњак Kazumian X.O - ракија има заситени зачин мирис со овошни и цветни ноти. овој коњак вкус е неспоредлива, додека неговата чоколадо вкус останува во меморијата засекогаш. изложеност рок коњак најмалку 15 години, тврдината 40 степени.
  3. Коњак Kazumian V.S - Бренди има овошна арома и мека ванила - овошен вкус, со јачина од 40 степени и одржување за период од 5 години.

Kazumian произведува коњак во Коњак регион на Франција.

Kazumian VSOP коњак

коњак созревање се одвива под посебни услови, дозволувајќи им на пијалок да ги апсорбира уникатен вкус на пијалок. Пијалокот е создадена од неколку коњак, сепак, на возраст од најмладите од најмалку 4 години. Изложеност се одвива во Лимузен дабови буриња. Во подрумите, каде што има буриња коњак, кој е поддржан од страна на високо ниво на влажност. Таа служи како digestif.

Коњак Kazumian XO

Што е создадена од најдобрите региони на коњак Гранде Шампањ, Petite Шампањ и перки Bois. Овој коњак се чува во дабови буриња најмалку 15 години. Таа служи како digestif или со добра цигара.

Цената на коњак Kazumian

Купи оваа коњак може да биде во вино бутици. Цената на едно шише се движи од 2.000 до 9.000 рубли. Тоа зависи од пакет и одржување период.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Коњак барон otardКоњак барон otard
Коктели со коњакКоктели со коњак
Бренди куќа "Курвоазие"Бренди куќа "Курвоазие"
"Старата Koenigsberg" - ракија №1!"Старата Koenigsberg" - ракија №1!
Ажурирано класичен коњак Tavria - "Borisfen"Ажурирано класичен коњак Tavria - "Borisfen"
Елита коњакЕлита коњак
Бренди куќа "Мартел"Бренди куќа "Мартел"
Коњак torresКоњак torres
Коњак повикот на дивината - резерва des ancetresКоњак повикот на дивината - резерва des ancetres
За коњакЗа коњак